Våren är här!

Ja nu är äntligen våren här i Lund! Körsbärsträden har nu blommat  över och magnolians knoppar är spända och på väg att slå ut i full blom! Det är fantastiskt vackert överallt! Nu är det också himla kul att vara ute med hundar och hästar och både människor och djur trivs med tillvaron! Sandíe mår finemang och är en himla go liten tjej! Ronja och Bella ägnar henne ingen större uppmärksamhet än så länge, men har accepterat hennes närvaro. Bella var ju lite sur mot henne första dygnet, men har mjuknat  nu. Sandy har försökt sig på att leka lite med henne men det har hon inget för än så länge! Den lilla collien är en mycket diskret liten hund som inte gör något väsen av sig alls. Hon är mjuk och lugn och verkar så mogen på något sätt!
Johanna är så glad så glad för henne. De är hela tiden tillsammans (när inte Sandie sover eller Johanna är i skolan förståss!) och Sandie tyr sig mycket tydligt till henne redan. Hon kan redan "SITT" och går så fint med i kopplet! När jag tog med mig hundarna igår och hämtade barnen i skolan hälsade Sandie stillsamt på Johan och Karin, men när Johanna kom, hoppade Sandie omkring henne och tjöt av glädje! Jag fick tårar i ögonen när jag såg hennes reaktion. Hon älskar Johanna det står helt klart, och Johanna älskar henne! Det är härligt att se. Johan och Karin är mycket förtjusta i den lilla collien. Hon blir ompusslad, pussad och älskad av oss alla!

Kommentarer
Postat av: Thullie & Madde Hertzman

Hejsan allihop!
Visst är det skönt att våren är här, men det som känns ändå skönare för oss är att Johanna och Sandie funnit varandra så bra, och att ni alla är så nöjda och älskar denna lilla prinsessa.
Ha en bra fortsättning på vårdagen, vi hörs!
Ge Sandie en stor KRAM i från oss!!!!!!
Varma Hälsningar Thullie & Madeleine

2008-04-23 @ 11:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0