17/12

Idag har flickorna haft sin årliga julavslutning i stadshallen i Lund. Alla klasserna på skolan framträder med sång och musik och som alla år är det niorna som är ciseroner genom hela kvällen. Det var trevligt som vanligt! Johan passade på att tillsammans med gamla kompisar komma och titta på sin gamla skola.
När vi kom hem hade Miso, som ända sedan barnsben varit en utbrytarkung (se gamla inlägg från när hon var liten valp!) och tagit sig igenom mina fiffiga uppfinningar in till vardagsrummet. Hur kan vi då se att hon varit i vardagsrummet. Jo, hon hade lämnat en blött visitkort på mattan, samt "tittat" lite på en ljusstake på bordet. Det var väl em jädrans tur att vi låst in julklappssäckrana på toan, för jag kan ana att hon annars hade klämt och känt på alla klappar...... Lilla älskade Miso. För oss får din matte gärna fortsätta vara borta i Norrland varannan vecka, det är så roligt med dej i huset. Det tycker vi alla, och idag deppade vi lite vid matbordet när vi konstaterade att det inte blir fler Misoveckor på ett tag nu..... SNYFT!

I morgon hämtar vi vår nya sadel som vi beställt till Korint. Skall bli kul. Korint var jättesnäll när vi provade ut sadlar. Stilla, lugn och mycket samarbetsvillig.  Hon är underbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0