Helgen 26-27/4

Helgen som gått har bjudit på ett härligt vårväder med varma vindar och mycket sol! I söndags firade vi en vecka med Sandie! Det firades med en skogspromenad ute i Lomma. Johanna ville visa var hon varit på utflykt med Lunds Hundungdom för några veckor sedan. Vi gick samma fina runda som de hade gjort och Johanna instruerade om vilka övningar vi skulle göra. Det var lite balansgång på stockar, krypa under en del grenar mm, samt ett avsnitt där Johanna i förväg hade gömt 15 föremål som hon tagit med hemifrån. Hon hade gömt dessa på båda sidor av stigen och när hundarna kom gående på stigen fick de korn på sakerna och sökte upp dem!
På ett annat ställe hade Johanna satt små korvbitar på kottar och hundarna fick snusa rätt på kottarna och äta upp korven! Alla var jätteduktiga, även lilla Sandie!
Dessutom var det stora hästtävlingar på klubben denna helg och Sandie var med även där! Hon tyckte det var spännande att titta på alla hästar som hoppade hinder och sprang förbi hennes lilla nos!
Ronja och Bella var med i skogen men inte på hästtävlingarna. De skulle ha busat för mycket, man måste vara lite lugnare för att kunna hänga med på tävlingar. Sandies lugn var perfekt!
Lägger snart ut en bild!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0