Andra advent

Idag har vi tänt andra ljuset i adventsljusstaken. Tänk vad tiden går fort.
I går körde Karin och jag med Korint till ridhuset på Torns för första gången. Korint bråkade lite när vi skulle  iväg, men efter en kvart ungefär gick hon in. Väl framme vid ridhuset var hon JÄTTESNÄLL! Det var flera andra hästar varav en stor gigant till fux som heter Bechet, som bråkade och busade. Korint gick som en klocka! Vi hade turen att träffa Camilla, en superduktig tränare som Karin rider för relativt ofta. Camilla är dressyrryttare ut i fingerspetsarna som tävlar medelsvår till svåra klasser på regional nivå. Hon gillade Korint och sa att när hon är i fin form kommer hon att bli bra!
När vi skulle hem var Korint jättedum. Det tog en timme att lasta henne och hon bråkade, stegrade sig hoppade bakåt och bar sig allmänt dööööööötramsigt åt. Karin grät, och när jag till slut hotade Korint med att hon skulle bli hamburegerkött om hon inte gick in, så gick hon faktiskt in.

När vi kom hem kom en 6 månader gammal welshvalp hem till oss för att bli trimmad. Han heter Sune och kommer från kennel Freckles, däe mina kommer ifrån. Vi fikade och trimmade och Bella var pitbull och trakasserade Sune så att han riktigt skulle känna att han var en liten ynklig valp. Det gjorde han också. han kissade på sig när hon kom farande... Dumma Bella!

Idag, söndag, red vi ut med Alice och Maja. Korint var JÄTTESNÄLL. Vi mötte bilar och andra hästar och hon var duktig. När vi var nästan hemma, fick hon frispel dock. Det var lite jägare och jagade i skogen och det small förståss. Detta i kombination med två väldigt farliga shettisar fick Korint att rusa ut i åkern, som var översvämmad av smältvatten och hon sjönk ner en bra bit. Panik!!!! Hon kom loss så småning om tack och lov. Vi var tvungna att spola henne. SUCK! Efter en halvtimme fick vi henne att gå på alla fyra förbi vattenslangen........ BLÄ!!! Men vi älskar henne i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0