Söndag 10/2 2008

Hej!
Vi är en familj som består av mamma Gunilla och Johan 15 år, Karin 13 år och Johanna snart 11 år!
Vi har startat en sida som skall göra det möjligt för dem som är intresserade, att följa några welshars tillvaro i Lund! Vi är för tillfället 5, nej förresten, 6 welshar i familjen. Fem welsh springer spaniels och en häst som faktiskt också råkar vara av rasen welsh! Hundgänget består av två vuxna tikar; Bella och Ronja. Ronja har dessutom för åtta dygn sedan berikat vår familj med ytterligare tre underbara små tikar! De små har redan fått nya hem, och det är delvis för de nya familjernas skull vi skapar denna blogg! Hoppas ni alla kan följa era valpar här innan ni till slut tar hem dem till deras nya hem!
Det händer mycket den första tiden i en valps liv. Jag tycker att man ser valparnas utveckling från dag till dag. Nu, 8 dagar gamla, är de fortfarande både blinda och döva, men man ser ändå att ögonen börjar förändras. De är inte riktigt så tillslutna som de var innan. Öronen var också hårt ihopdragna, men likson en blomknopp som är på väg att spricka ut, är valparna pyttesmå öron på väg att spricka upp! Man ser givetvis en motorisk utveckling också. De kravlar omkring med ganska friska tag alla tre. Redan från början kunde man dock se att en av dem var mer aktiv än de andra. Den fick då namnet Dancing Queen eftersom vi tyckte att den dansade omkring mycket mer än de andra. De andra två heter Gimme och Mamma Mia. Som ni förstår är namnen hämtade från ABBAs hits! Gimme är den största av dem tre. Hon har att brås på! Pappa Chili är en welshgigant, och det skall bli spännande att se om de har ärvt hans stora anlag eller om de tänker bli lite mindre som mamma! Ronja är en ganska liten fröken, så det kan bli hur som helst!
Detta var en start på welsharnas blogg, och jag hoppas att ni följer med här så ni känner att ni får en liten inblick i era valpars liv och leverne sina första 8 veckor!
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0