Söndag 17/2

Godmorgon!
Nu har Bella och jag precis kommit in efter en tidig cykeltur till stallet för att släppa ut några hästar. Mamma Ronja var hemma och skötte de små. Vinden bet ordentligt i kinderna och efter en liten stund sprängde det i öronen kan jag säga! Men, en cykeltur i friska luften, och en mysig stund med både hundar och hästar kan ju få vem som helst att bortse från isande nordanvindar och stelfrusna fingrar och tår!!!

Valparna mår prima. De kämpar på med att komma på fötter (eller tassar kanske man skall säga!) och det börjar arta sig. Det är väl synd att säga att de kan gå, men de försöker ta sig fram i alla fall! De kliver helt hänsynslöst över och på varandra och starkast vinner... Har här en söt bild på alla tre när de är pigga och vakna!

Kan också rapportera att vår lite större welsh (den som väger ca 450 kg) skötte sig fint igår på träningstävlingarna på klubben. Vi hade en "pay and jump" och Karin och Donetta, som hästen heter, såg till att vi kunde känna oss stolta!!! Bra jobbat med en fin ritt. Lägger en bild på vår vackra welsh så ni får göra en bekanskap även med henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0