2a i LA1 17/5-08

2a i LA1 17/5-08

17/5

Tiden rinner iväg och det var ett tag sedan jag bloggade. Min dator har krånglat men nu verkar den funka hjälpligt... Allt är väl. Welsharna är som vanligt pigga och glada och lilla Sandie mår också fint. Hon är nu rumsren och det är skönt. Ronja och Bella har nu också helt accepterat henne i flocken och hon är så glad för det. Det tog ju lite tid innan de gjorde det, men Bella och Sandie är nu oskiljaktiga. De sover bredvid varandra, leker med varandra och har hela tiden kolla på varandra. Ronja är som vanligt lite för sig själv, men det är ju sådan hon är! Sandie växer fort. Nu väger hon 10 kg och är ungefär lika hög som welsharna!

I lördags, den 17/5, var det dags för ytterligare en tävling för Karin och Donna. Denna gång på ett otroligt vackert säteri utanför Skurup. Denna anläggning var fantastiskt vacker. Ett fint litet slott och stora, välskötta stallar. Ett splitter nytt ridhus hade de också byggt. Tävlingarna var dock utomhus, och det var hur fint som helst. I slottsparken sjäng näktergalarna och vältrimmade och vackra hästar frustade på banorna. Det gick STRÅLANDE för Karin. Hon slutade på en andra placering i LA1, vilket var en fantastisk prestation. Konkurrensen var verkligen tuff. Publiken bjöds gång på gång på otroligt duktiga uppvisnigar och många var verkligen proffsiga och duktiga. Det räckte redan med att titta på startlistorna på internet kvällen innan, för att veta att det skulle bli svårt att slå sig fram! Därför är jag extra stolt över Karin som slog ALLA dessa ekipage uton ett, som segrade över henne med 1,2 procent.......Karin! Ett stort, stort GRATTIS, till dig!

Pingsthelgen!

Pingsthelgen har bjudit på härligt sommarväder. Vi har haft vindstilla, 26 grader varmt och strålande sol! Då är det härligt att vara ute med sina fyrfota vänner. Jag har tyvärr fortfarande datastrul hemma så jag kan inte få fram mina bilder. Hoppas kunna få detta åtgärdat på onsdag då en reparatör kommer hem och kollar vad som är fel! Jag kan dock skriva lite om vad vi gjort i helgen. (Lånar datorn på jobbet...!!!) I lördags hade vi stora dressyrtävlingar på klubben. Johanna, Sandie, Karin och jag steg upp tidigt och gav oss iväg. Johanna och jag skulle på förmiddagen stå i cafeterian, och eftersom det var en så fin dag flyttade vi ut den och stod ute. Där hade vi glassförsäljning, grillade hamburgare och korv och sålde våra ägg och sillamackor och supergoda bagels med mumsig fyllning i. Sandie låg under disken på gräsmattan och spanade och sov om vartannat. Hon mumsade på en och annan korv som stacks till henne. Vilken hund detta är!!! Hon är så gudomligt snäll denna lilla tösabit. Hon hade det hur bra som helst därunder! En del andra hundar kom också och hälsade på, och en och annan katt också!
Karin deltog i tävlingen och som vanligt gick det kanonbra för henne. Kom 3a i LB1 och 4a i LA1!!! Stenhård konkurrens. Jättebra jobbat och vi var så stolta!

På söndagen var vi och trampade dressin med en kompis till mig. Sandie tyckte det var lite läskigt i början, men fann sig snabbt. Det var en härlig naturupplevelse med sol, rådjur, fåglar och vacker skog! Vi trampade på och det var roligt och mysigt. Vi stannade längs vägen och åt kycklingsallad och drack kaffe. När vi kom hem grillade vi och hade en trevlig kväll! Sandie och Bella lekte lyckligt med varandra i trädgården och hade urkul! Vi satt och tittade och njöt av vad vi såg!


RSS 2.0