21/11 vinter i Lund

Idag var vi ute och red Korint en liten stund. Karin skrittade henne 30 minuter så hon fick röra sig lite. Hon gick väldigt fint, men var spänd som en stålfljäder. Gick och laddade lite kändes det som, men hon gjorde inget. Sedan släppte vi henne i hagen igen. Hon går själv i hagen bredvid Freja, en new forestponny som är 16 år gammal. Hon är c-ponny och en riktig argbigga!!!

På eftermiddagen pysslade vi med henne en lång stund. Vi ryktade, masserade, gosade och pussade på henne. Det gillade hon, men hon är fortfarande spänd och lite orolig! Karin gick och ledde henne en stund på eftermiddagen men då var hon minsann lite busig. Hon stegrade sig och busade, men det löste sig. Vi vet ju att hon är spänd och undrar lite vart hon har kommit. dessutom är hon ju så ung. Vi kommer att testas ett tag till förmodar jag!!!!!!! Vi älskar henne redan och hon är supertrevlig! Hon är stor! Större än vad jag först trodde faktiskt!

I stallet finns ett tyskt ridponnysto som Alice precis köpt. Hon och Korint är otroligt lika faktiskt! Sara heter hon! Ser ut som Korint fast mindre!

Idag kom vintern till Skåne! Snön vräker ner och det är glashalt. Hoppas det snart försvinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0