Luftigt och fint hopp över 1,10 m


Härliga Korint hoppas fint


Hemma igen

Vi är ju hemma ogen och Karin rider Korint igen! Häromdagen hoppade hon lite. Hon hoppade 1,10 m hinder och Korint flög över med massor av luft emellan!

Solen går ner vid Turkiet


Johanna skall titta på solnedgången. Vi såg över till Turkiet och varje kväll var solen vackert röd när den sjönk bakom grannlandet!


Gamla Stan


Rodhos Gamla Stad


Utsikt från Acropolis på Lindos


Athenas Acropolis


Skulle man åka taxi i Lindos fick man åka en sådan här trevlig taxi! Det gjorde inte vi! Vi tyckte lite synd om dessa djuren faktiskt!


Mormor och Morfar på väg till Acropolis i Lindos


Vy mot havet i Rodhos stad


Johanna och jag i härliga Medelhavet


Semester

Nu har vi varit ute och rest lite! Johanna och jag har varit på Rodhos tillsammans med mormor och morfar! Det var fantastiskt  härligt! Varmt och soligt hela tiden. 36-38 grader i skuggan, tur att det blåste lite. Medelhavet var underbart. 28 grader varmt, klarblått  vatten med en härlig sälta! Oj vad Johanna och jag har solat och badat!!!
Rodhos var fint med en del att se också! Vi var i Lindos och klättrade där upp på Athenas Acropolis. Det var svettigt och högt, med en fantastisk utsikt. Lindos var fint med sina berömda vita hus och gulliga gränder!
Vi tittade också i gamla stan i Rodhos stad (där vi bodde 150 m från stranden!) Gamla satn är ett av de sju världsarven och väldigt fint.
Tyvärr fick vi maginfluensa några dagar, det var någon smitta som gick på hotellet. BLÄ!

Johan och Karin var med sin pappa på Mallorca. Det har haft jättekul och är bruna och fina.

Annika skall passa Korint en vecka när vi reser bort. Hon provar lite här!


Vi delar Småland med en del charmtroll, som detta tex.


Badsandie


Johanna och Sandie i båten


Håkan har bikupor och vi fick med oss av den goda honungen hem!


Torpets får


Småland


Johan, Annika och Sandie busar i Småland


Småland

Vi har nu varit en vecka i Småland som vi brukar. Vi får låna en stuga av min faster Eva och den ligger alldeles ljuvligt vid en stor fin sjö mitt inne i Smålands djupa skogar. Det är lugnt, tyst, frisk luft och totalt avkopplande. Det är så underbart och härligt och det är verkligen en härlig semester i detta paradis.
Vi passade på att hälsa på min goa kusin Anna och hennes familj. De bodde ljuvligt och fint i skogen och det var så roligt att träffas och få en inblick i deras liv.

Min älskade vän


vackra andie på handling med duktiga Johanna


Ville och Sandie leker i Småland


RSS 2.0