...och... Bella!


...och Ronja


God Jul säger Sandie


Korint


Korints bästis Laganta


Ville kikar fram bakom några grenar


Brisen mumsar på en stolpe


Sindy gnäggar glatt!


Candle i stallet


December 2009

Oj vad det var länge sedan jag skrev. Det har varit så mycket att göra. Henrik och jag har haft väldigt mycket hot och våldutbildningar som nu är avslutade för terminen. Det har gått jättebra och det har varit väldigt roligt, men samtidigt väldigt krävande och tröttande! Vi undervisar ju i både teori och fysiska grepp och övningar. Kul men jobbigt som sagt!
Johanna har kommit med på en hundinstruktörsutbildning som hon skall gå i januari. Den är i Höör och hon gläds väldigt åt att hon kommit med. Hon är så duktig med sina hundar. Hon vann en lydnadstävling nu i höstas och skall få ett pris för detta!
Korint har blivit kotknackad av kiropraktorn. Hon hade jättemycket låsningar ungefärsom om hon hade en järnkofta på sig stackarn. Nu passar hon på att ha sin vintervila och har snart vilat i tre veckor. Nu är det dags att sätta igång så smått och det skall bli kul att komma igång igen!
Johan kämpar på i skolan. Han går ju i tvåan på samhälssvetenskapliga programmet och det ä rrätt mycket att göra. Han går med juridikinriktning och det tycker han nog är rätt kul verkar det som.

RSS 2.0