Johanna och Sanide på utställningsträning

Idag var Johanna med på en sk "handling". Det var en tävling där domaren tittade på barnets förmåga att visa hunden. Man bedömde alltså inte hunden denna gången utan hundföraren. Johanna och visade Sandie  jättefint och kom trea! Jätteduktiga!

Här kan ni klicka in och titta på en film på Korint. Hon håller på att sättas igång och det går finfint! Se själva!

http://www.youtube.com/results?search_query=Nivaskorint3&search_type=&aq=f 

Skänkelvikning


Fina Korint


Karin tränar igen

Var på Torns och tränade lite försiktigt. Det gick kanonbra!

Mys i kvällsolen


Ronja hoppar


Modiga Sandie på tippbrädan


Bella virvelvinden Persson


Hundarna

Johanna tränade lite agility i trädgården med hundarna. De hade jättekul. På lördag skall Johanna ställa ut Sandie i Lomma. Spännande! Hoppas det går bra för mina små flickor!!!

Fyra duktiga flickor


Vänner i spåret


Kusiner i spåret

Denna helgern har Ulle och Lillan sovit över hos Karin och Johanna. Ulle och Johanna var ute och spårade med varsin hund i dag på förmiddagen. Det gick undan! Oj oj oj vad roligt det var! Vi bestämde att Ulle skall komma ner och spåra med oss fler ggr. Hon spårade med Ronja och Johanna med Bella. Det var bra kombinationer!


Häckeberga slott


Spår


Två vänner


Ronja med rådjursklöv


Vi hittade en koja mitt i skogen.


Bella och Johanna vid spårslutet!


På spåret!

Idag var Johanna och jag ute och spårade med welsharna. Det var länge sedan vi gjorde det. OJ, vad kul det var. Hundarna visste direkt vad den var frågan om. De gnällde och ylade i bilen och snodde runt i bagageluckan så vi höll på att bli galna på dem! När vi lagt spåren och de äntligen kom ut och fick spåra var de i extas. Ronja fick första spåret. Hon satte av som ett sträck och gick klockrent i alla vinklar. Vilken fart och säkerhet. Hon kom till spårslut på rekordtid och bar stolt tillbaka klöven!
Bella var lika snabb hon. Svansarna gick hela tiden och det var en sådan arbetsglädje att man blev rörd av det faktiskt!

På eftermiddagen körde Johan och jag en sväng. Vi var ute i Häckeberga och körde och såg både rådjur med kid och en fantastiskt vacker hjort! Det var roligt. Passerade Häckeberga slott och stannade en stund vid sjön.

Korint


Skritt på St Hans backar


Korint med bästisen Laganta!


Tro det eller ej! Korint blir spolad och ACCEPTERAR DET!Detta har kostat oss både blod svett och tårar...En dag gick det bara!


Elina är mamma Janette upp i dagen!


Goa trevliga kusin Anna med yngste sonen


Humlans ena son samlar regnvatten i en badmintonfjäder!


Tältet håller på att blåsa iväg när ovädret kommer. Alla får hjälpas åt att hålla fast det!


Söta Philip


Kusiner och bästa vänner; Maggan, Karin och Elisabeth


Lek på gång!


Karin, till vänster om henne sitter Maggan


Johan, bakom honom Jakob och Klara


Jakob och Klara


Anna yngste son Philip. Ett litet charmtroll


Kusinerna vid grillen. Vänster Ola och mitten Petter


Min kusin Emil och pappa Håkan i sångartagen


Värdparet för släktträffen; Eva och Håkan!


Släktträff på Krusakullen!

I lördags var vi på släktträff på min pappas sida. Faster Eva hade ordnat det hela och vi höll till på det underbara Krusakullen i Småland. Vi hade sett fram emot detta länge och nu var det dags! Dagen bjöd på till en början tryckande sommarvärme och gassande sol. Vi grillade och åt gott och lekte roliga lekar. Det var så trevligt att träffa alla släktingar som man alldeles för sällan träffar! Plötsligt brakade ett enormt åskväder lös och regnet forsade ner. Det small och blixtrade om vartannat och vi tackade Eva och Håkan extra mycket för att de hyrt ett stort partytält som vi kunde söka skydd under! Annars hade vi blivit våta!

Oj vad trevligt det var! Hoppas detta snart kan bli av igen!

RSS 2.0