Amanda, Ophelia, Karin och Korint leker i vattnet! Fullt ös!


Sandi(e)g nos!!!


Jag vill också vara med och leka säger Sandie


Kara, färdiga, GÅ!


Skritt, trav och galopparbete i vatten är nyttigt


Konditionsträning i grustagen i Saxtorp


tre vänner i höstkvällen


Vackra Sandie


29 september

Idag var vi i Saxtorp utanför Landskrona och njöt av en vacker höstkväll med hund och häst. Vi åkte dit tillsammans med Karins kompis Matilda och hennes syster Amanda och deras mamma Maria. Johanna hade Sandie med så klart! Karin, Korint, Matilda och hennes lille hingst Beckham och Amanda och hennes Ophelia konditionstränade på en bana runt ett sandtag. Efteråt fick de leka i vattnet vilket alla 6 tyckte var buskul så klart.
När tjejerna precis börjat sin konditionsträning kom det två killar med rakade huvuden, pitbullterrier och motorcross och började köra i grustagen. (Något som är förbjudet tror jag!) Nu är det klippt trodde Maria och jag och ställde in oss på att med livet som insats höra om de möjligtvis kunde köra ngn annanstans. Hunden hade munkorg, så vi kände att det nog inte var så kul att bli osams med dessa två gossar.......

Men, killarna slog av sin kross och lekte ett tag med sin hund i stället, och när tjejerna kom tillbaka visade det sig att dessa två svärmorsdrömmar (!!!!NOT!!!!) artigt hade frågat hur länge dessa unga damer ämnade rida. Sen väntade de hänsynsfullt till de var klara och när tjejerna sedan red fram och tackade dem för visad hänsyn, jag då var Maria och jag nästan religiösa av denna upplevelse. Vi hade ju varit extremt fördomsfulla och dömt ut dem direkt, och det visade sig att de inte alls var otrevliga eller hänsynslösa!!! Ja, ibland blir man positivt överraskad minsann!

På hästryggen igen


Galopp i Björnstorp


september 2009

Karin är nu bra i sin tå igen och har börjat rida och träna. Häromdagen var vi i Björnstorp´och upplevde en härlig höstkväll i skogen. Det finns inget bättre. I går var vi och tränade för Paula Pierville. Karin tränar tillsammans med Elin och Maria från stallet. Allt gick jättebra!

Johanna var med och fotade! Hon tog även en gullig bild på Bella som hon hade med sig i stallet denna dag!

Sandie och "Stickan"


Ronja i köksfönstret


Halt!


Länge sen!

Oj oj vad det var länge sedan jag skrev. Tiden bara rusar iväg och man hinner ingenting! Skolorna är så klart i full gång. Jobbet också så klart. Jag är nu instruktör i Hot och våld  tillsammans med min kollega Henrik varannan vecka. Det är jätteroligt men väldigt krävande! Man är helt slut bär man kommer hem!
Karin har brutit stortån i en cykelolycka så hon har fått ta det lite lugnt med ridningen. Nu känns det dock bättre och hon börjar komma igång igen. Korint är nu en ängel! Har varmskott henne, något som var totalt omöjligt för några månader sedan. Karin klippte henne igår. Förra gången höll hon på att döda oss båda två. Blev helt galen av saxen och vi klippte en cm på halsen. Nu är hela hästen klippt och hon var hur snäll som helst!
Johanna är igång med sin hundträning och hon är fantastiskt duktig med lilla Sandie!
Johan har kommit ig¨ång med lite styrketräning och det är ju alltid bra!

RSS 2.0