VALPAR!!!

Ronja har varit på ultraljud och hon var, som vi trodde, dräktig. Veterinären kunde se 4 eventuellt 5 små krabater! Nu gäller det att få alla sålda också... Nåja, det skall väl gå! Det är underbara hundar, de finaste man kan ha faktiskt, så det skall nog ordna sig! 

Kolla in min fina hemsida www.lundawelshar.dinstudio.se

På hästfronten har följande hänt. Hittade en superbra massör. Camilla heter hon, och hon verkar kunna sina saker! Hon masserade Korint i en timme och Korint stod och njöt hela tiden! Hon rekommenderade oss att vi skulle tömköra mycket så hon kunde sätta mer muskler i rygg och rumpa, samt att vi skulle öka upp högivorna med några kilo. Vi har följt hennes råd och det har redan börjat runda till sig. Det är riktigt kul att tömköra och vi kör på St Hans backar så hon får klättra upp och ner. Det är mumma för rýggen det!!!
Vi har även haft kiropraktorn ute och knackat loss en liten låsning i ryggen. Hon kom dagen efter massören och sa att det var superbra förberett till hennes knackningar! Bra va?! Tänk om man hade lagt alla dessa pengar på sig själv!!! Vilket liv mans kulle haft! 
 

Full galopp i backarna!


Johanna och jag på Johannas 13:e föedelsedag. GRATTIS älskling


Aprill 2010

Jaha. Johanna har fyllt 13 år! GUD vad tiden går och så klart säger vi massor av GRATTIS!!!!! till min fina lilla älskling. Dagen firades med presenter så klart, samt ett restaurangbesök med mormor och morfar! Mysigt!
Skall nu beställa ultraljud så jag kan få klart besked på om Ronja är dräktig eller ej. Håll alla tummar ni har nu! Hoppas det är 4 valpar! Det är lagom!!!

I går var vi ute i Björnstorp och premiärred. Underbart! Pigg och lycklig häst som fick bralla av sig ordentligt!

RSS 2.0