VALPAR!!!

Ronja har varit på ultraljud och hon var, som vi trodde, dräktig. Veterinären kunde se 4 eventuellt 5 små krabater! Nu gäller det att få alla sålda också... Nåja, det skall väl gå! Det är underbara hundar, de finaste man kan ha faktiskt, så det skall nog ordna sig! 

Kolla in min fina hemsida www.lundawelshar.dinstudio.se

På hästfronten har följande hänt. Hittade en superbra massör. Camilla heter hon, och hon verkar kunna sina saker! Hon masserade Korint i en timme och Korint stod och njöt hela tiden! Hon rekommenderade oss att vi skulle tömköra mycket så hon kunde sätta mer muskler i rygg och rumpa, samt att vi skulle öka upp högivorna med några kilo. Vi har följt hennes råd och det har redan börjat runda till sig. Det är riktigt kul att tömköra och vi kör på St Hans backar så hon får klättra upp och ner. Det är mumma för rýggen det!!!
Vi har även haft kiropraktorn ute och knackat loss en liten låsning i ryggen. Hon kom dagen efter massören och sa att det var superbra förberett till hennes knackningar! Bra va?! Tänk om man hade lagt alla dessa pengar på sig själv!!! Vilket liv mans kulle haft! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0