Karin rider till sig en tredjeplacering i allsvenskans första omgång


Allsvenskan div 2

Nu har allsvenskan dragit igång och Karin rider i lag för Torns ryttarförening så klart! Första tävlingen har varit och det gick jättebra. Karin red till sig en tredjeplacering individellt och laget hamnade till slut på en fjärde plats. Karin och Donna var i fin form och vi ser nu fram emot nästa tävling som är 6/9 i Skurup. Fin anläggning att tävla på där, vi har varit där förut och ser fram emot detta!

Wille och Sandie


Karin,Johan, flickvännen Annika med Wille, Sandie och Johanna


Sandie simmar


Småland och London

Nu har vi varit i Småland och även en vecka i London. Det var riktgit härligt alltihop. Vi lyckades pricka in sommarens soligaste vecka när vi var i Småland. Perfekt med tanke på att vi bor i ett litet torp precis vid sjön Stråken. Vi tillbringade alltså veckan på bryggan, i båten och i vattnet. Det var bara Sandie som var med i år. Welsharna var hos mormor och morfar på semester. Sandie älskade att bada och simma och fick dessutom en bästa kompis. Min farbror (som äger hela stället vi är på), jagar mycket, och han hade köpt en ny drevervalp som heter Wille. Han var 10 veckor och alldeles bedårande. Sandie och Wille kunde röra sig helt fritt över hela udden, och den är ganska stor. De lekte, sov och badade tillsammans, och skötte sig helt själva. De var för söta ihop!

London var ju så klart en upplevelse. Denna jättestad är ju ständigt pulserande och intensiv och vi fick se massor. Vi hade jättekul. Det blev shopping på Oxfordstreet, besök i Chinatown,Nottinghill, Towern, Mdm Tussauds, Buckingham Palace mm. Vi var så klart uppe i London Eye och hade tur med vädret, så det var finfin utsikt. Dit åker vi gärna igen.

RSS 2.0