Karin har tagit emot sina fina vandringspriser


Träning.


Årets första dopp!


Bella till vänster och Ronja till höger


Ronja vid frukostbordet!


28 februari 2009

Idag har vi varit på årsmöte på Torns ryttarförening. Karin har fått två fina vandringspriser´för bästa prestationer 2008. Det var Lunds Kommuns Vandringspris och Sven Anderssons vandringspris! Vi blev jätteglada och överraskade! Hade ingen aning om detta! BRA JOBBAT Karin. Nu skall vi drilla nykomlingen Korint så hon snart kan börja komma ut på tävlingsbanorna. Karin är så sugen på att börja tävla, men Korint är inte riktigt redo för detta tycker vi.

Johanna går nu en kurs i Freestyle med Bella. De har jättekul ihop! Hon var ute en fin långrunda i går och då tog Sandie sig ett dopp i vårvinterbäcken! De hade buskul ihop!

Bella


Bella höjdhoppar!


Korint löshoppar


Nya dojjor!


Korint får nya skor av Per Nilsson


16/2

Då var man tillbaka till vardagen igen då. Den roliga utbildningen är nu tyvärr slut. De gulliga norrmännen har åkt hem, hoppas vi får träffa dem igen snart!!!! Vi skall ju snart ut två och två och börja instruera. Skall bli jätteroligt!
Nu jobbar jag natt och har en stund över...Jag hatar verkligen att jobba natt, men man är ju tvingad.....BLÄ!

Karin är och åker skidor med Lisen. De är i Härjedalen. Matilda red Korint idag. Amanda red henne i förrgår. Hon tar bettet och slår kraftigt med huvudet (Korint alltså, inte Amanda!!!). Matilda tränade för George idag. Han sa att hon inte är riktigt vän med bettet (fortfarande Korint!), och han har nog rätt. Matilda lirkade loss bettet med mycket mjuk hand och till slut gick hon helt lugnt och i stadig fin form och vi bara satt på läktaren och njöt. George var helt hänförd. Den hästen kommer att bli en KANONHÄST!!! jublade han. Vilken häst! Ett kanonsteg, en otroligt vacker sida och ett utseende som slår en med häpnad! Ja, nu skall vi lirka med bettet och försöka få henne att tugga fint på detta. Nu är hon på gång!!!!! Matilda var helt slut efteråt. Hon är INTE lättriden, konstaterade hon... Det är hon inte heller, men hon är fin när hon väl skärper sig, det är helt klart!

Bella vilar efter bus på agilityplanen!


Vi väntar på tårta!


Grattis älskling!


Hej igen!

Oj, vad länge sedan det var som jag skrev. Vilken månad jag haft.... Jätteinfekterad och krasslig till och från hela tiden. Parallellt med detta går jag min jätteroliga utbildning till instruktör i självförsvar. Jag har nog aldrig haft så kul, jag är verkligen jätteglad att jag fick chansen att gå denna utbildningen! Karin hade influense förra veckan och i lördags var det min tur att få den! Sedan dess har jag haft hög feber och mår skitdåligt. Idag är första gången jag är ur sängen sedan i lördags.... Nu har jag bara 38,5 i feber! Blä vad tråkigt det är att vara sjuk.
I fredags fylld Sandie 1 år. Tänk, vad tiden har gått fort. Karin som var sjuk och hemma från skolan passade på att baka en födelsedagstårta till henne som vi alla fikade på när vi kom hem!

I torsdags mätte vi Korint. Man mäter ju dem som sexåringar, och hon fyller ju sex år i maj. Hon mättes till 147,5, men man skrev 147 cm i papprena. Nu får hon inte växa mer än en cm till......

Johanna har tagit upp agilityträningen med Bella igen. Sandie är fruktansvärt feg och funkar inte alls med detta. Bella däremot, tycker detta är buskul och far fram som ett jehu över planen.

Nu orkar jag inte skriva mer. Måste lägga mig en stund. Vi hörs.

RSS 2.0