Söta lilla Duffy, 1 månad idag!


Valparna 1 månad idag

Oj oj oj vad tiden går fort. Valparna fyller idag en månad... Kära nån vad fort det går. Det känns som om det var för några dagar sedan de föddes. Innan man vet ordet av har de flyttat hemifrån... SNYFT!
Valparna har insjuknat i kennelhosta men är tack och lov inte så påverkade av den ännu. En har rejäl hosta, de andra lindrig än så länge! Ronja hostar fortfarande i attacker, Bella och Sandie är friska igen.
Johanna är så duktig och hjälper mig jättemycket med valparna! Hon är en klippa verkligen. Johan hjälper också till en del och han har dessutom sommarjobb att sköta. Han är så himla duktig han också.
Min goa Karin är för tillfället på Öland, närmare bestämt Kastlösa, där hon är på konfirmationsläger. Först var hon väldigt skeptisk, men nu har hon upptäckt att det var riktigt roligt, och det är ju jätteroligt så klart!!! Jag saknar henne här hemma och ser fram emot onsdag när hon kommer hem igen!

Kennelhosta

Har inte bloggat på länge, jag har haft så himla mycket att göra. Tyvärr har vi lite jobbigt hemma nu med hundar som insjuknar i kennelhosta en efter en. Det började med att en kompis ringde och sa att hennes hund insjuknat 30 maj i kennelhosta. Någon dag innan hade Miso och Sandie lekt med honom så jag isolerade dem direkt och hade sedan huset avspärrat och höll på med tvättande och spritande hela tiden. Trodde de klarat sig men 6 juni insjuknade Miso i kennelhosta och 7 juni insjuknade Sandie. Miso åkt hem till sin matte som kommit hem från sin semester, och Sandie fick åka till mormor och morfar. Jag trodde nästan att Ronja och Bella klarat sig, men igår började Bella och idag när jag var ute med henne på morgonen hade hon ett par rejäla hostattacker. Nu är jag så himla orolig för valparna. De är tre veckor nu och ganska stabila, men det är givietvis inte bra om de insjuknar i detta...

RSS 2.0