Innan knockoutritten


Knock-out

I går var det dags för tävling igen. Denna gången i Knock-outturneringen LB1. Denna turnering är mycket tuffare än allsvenskan och vi visste att vi skulle ha svårt att gå vidare. Vi mötte våra två värsta konkurrenter; Kågeröd och Dagstorp.... De är supervassa och det skulle bli svårt, det visste vi. Vi slog ut Dagstorp och tog oss till FINAL (!!!) Det var Kågeröd och vi (=Torns) som blev etta resp tvåa och gick vidare till Skånefinalen. Vi vann den ju förra året i LC1, men denna omgången är betydligt svårare att vinna. Vår gissning är att det är Kågeröd som kommer att vinna, men man vet aldrig..... Vi är så klart jätteglada att vi tog oss till final, och nu skall vi ligga i hårdträning!!!
Vi, det är Karin med Donetta, Helena med Svansjöns Daylight (=hingst), Jaquline med Prince och Matilda med Real´s Beckham (=hingst). Det är ett toppenlag och det är verkligen superhög kvalitet på de ryttare som är med i denna turnering. Det blir tuffare för varje år som går, det är fantastiskt vilka hästtjejer det finns ute i stugorna...
Nu håller vi alla tummar vi har för att det håller till seger i finalen!

Dagens segrare med vinnartäcke och blågul rosett


Allsvenskan omgång 2

Karin har varit och tävlat igen! Denna gång i Skurup på det vackra säteriet som ligger där. Det var allsvenskans andra delomgång och det gick STRÅLANDE för Karin! Hon red dels individuella klassen och dels lagklassen. Den individuella klassen LB1 VANN KARIN!!! Konkurensen var benhård men som Tina Turner sjunger: "You´`re simply ther best!!!" Karins ritt var klockren och det var verkligen rätt ryttare som vann!
Lagklassen gick strålande för Karin. Här får man ju inga individuella placeringar tyvärr, men hon red i princip perfekt där också. Tyvärr dömde dommaren inte de andra i laget så högt, varför laget som helhet inte fick så bra resultat. Men men! De får ta nya tag igen!

BIR valpen


Sandie på sin första utställning 6/9 2008

I lördags ställde Johanna ut sin älskade Sandie för första gången i sitt liv! Utställningen var en inofficiell utställning i Burlöv och Johanna hade sett fram emot detta jättelänge! Det gick utmärkt för de två vännerna! Sandie blev BIR valp (=Bäst i Ras) och fick HP (=hederspris!) Gissa om Johanna var glad, och jag också för den delen! Det här skall vi göra om! Så här fin och stolt var Sandie den dagen!

Skugga efter uteritten


vänner på uteritt


sensommarritt


sensommar

Vi har varit ute en härlig sensommardag och ridit och promenerat. Det var underbart och vi njöt i fulla drag!

RSS 2.0